"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


30/12/12, 5:27 PG
Review Peserta 1st-Tiha menjawab!

ha...siapa x join lagi tu???
klik sini!!!

baiklah,
sebelum tiha menjawab soalan peserta pertama segmen tiha,
baik korang terjah and follow blog 
dia!
klik,klik
awak,jangan ingat blog saya jew..
blog awak pung comel gak ^^v

bloggy peserta pertama tiha ni temanya pink..
biasala,girls can't get rid of their PINK..
XD!
blog dia kemas..,header dia pun comel ;)

*SOALAN UNTUK TIHA*
(berdebar eden ^^')

1) Tiha minat TOP sbb apa ?
-sebab tiha suka tengok mata dia ^^
dia sungguh berkarisma!
tiha suka tengok kecomelan dia dalam siri STRONG HEART
nak tengok? klik sini :)
seres TOP oppa comel ^^
2) Kalau tiha pergi konsert Big Bang, then TOP panggil tiha naik ats pentas, apa tiha buat? kekekeke XD
-tiha akan tersenyum 24 jam lepas tu !!!then tiha akan mencubit diri tiha-
3) Tiha pernah berangan dengan TOP tak? hahahha XD
-siapa x pernah,rasenyer hampir setiap hari ^^v-

-A COLLECTION OF TOP :)-




haha~nak tengok lagi?pergila terjah setiap entri tiha!
setiap entri ada gambar mamat korea hensem diatas

okayla...wassalam...