"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


31/01/14, 8:28 PG
January Saranghaeyo!

Assalamualaikum!~ 안녕!

-the hyung and the maknae-

Hello fellas! It's been almost a month since my last update! aigoo~ i really missed my blog when i'm at school..i also missed my hubby who is Mr. Jongdae *runs from other chen's fans.* 
what's for January? well,i've been switched class and my current class is 4 Al- Khindi. It's not a bad class..well,it's AWESOME! ^^

As a form 4, we're going to have some new form 4's at SABDA..uish,it' gonna be exciting that each class will receive some new students..
cute?
handsome?
fat?
nerd?
hot?
gedik?

nah...doesn't matter (except the gediks)

Mula2 dalam kelas ada 19 orang,then, ada yang pindah sebab dapat Maktab tentera diraja.so, ada 18 orang..9 namjas and 9 yeojas (boleh buat couples ni XD) forget it! 
dua hari yang lepas ada buat merentas desa,then tiha hanya daat nombor 47.. T^T at least okay dari dulu,no.61..tapi dulu sebab mix dgn form len,so kena usaha tingkatkan lagila stamina yang ada..(still thinking about it..) but,target tuk kempiskan perut tu pasti! Hwaiting tiha!!
Apa jawatan tiha kat kelas----> ajk pm iaitu ajk pengurusan masa. nak kata pandai urus mata xla sangat tapi sebab kira tiha ni dh macam alarm kat kelas,so diorang buat keputusan jadikan tiha ajk pm. masa tu tiha xde kat kelas,tup2 diorang jadikan tiha ajk pm.. (kira turun jawatan la ni.. XD )

Oh ya! this year is struggling year! tahun ni bukan tahun honeymoon bak kata beberapa cikgu di SABDA. Yela, Addmath,Bio,fizik,kimia,addmath, pikir senang ke?????!! -tapi kalau kita berusaha Inshaa Allah akan  berjaya! ^^ hoping for the best this 2014..hoping for a comeback from EXO! (every exotics dreams for 2014)
btw, tiha adela duduk 1 row dgn kengkawan tiha, then x sangka ada dua orang kawan tiha ni ada crush kat ketua kelas kitorang. Xpasal2 tiha jadi mangsa keadaan konon2nya tiha pun suka kat kk (nak buat mcm 1 row tu suka kat kk) tiha mana ada perasaan kat kk 4 Al-Khindi 2014..Ini semua dusta! *campak bantal*
hahaha~~okaylah,that's all from now..till then, jaljayo! wassalam~