"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


26/11/13, 12:25 PG
EXO 10 Day Challenge!

Assalamualaikum!~ 안녕!


hey everyone! Harini tiha saja nak buat challenge ni :) so,Inshaa Allah tiha akan start sahut cabaran ni mulai hari ini ..
tiha saja buat cabaran ni, kalau korang nak join cabaran ni,tempekkan banner kat atas tu ek,and bila korang dah start sahut cabaran,boleh letak url cabaran korang dalam komen entry ni :) tiha akan follow blog korang dan lihat updates tentang challenge ni.. ada faham??
sapa yang berjaya,tiha akan letak dalam bloglist kat sidebar blog :)
xpe kalau korang x ikut harinya,selang seli hari pun boleh :)

jom sahut cabaran Tiha!

Tiha's challenge 
day 1:http://smilewashere.blogspot.com/2013/11/exo-10-day-challenge-d1.html
day 2:http://smilewashere.blogspot.com/2013/11/exo-10-day-challenge-d2.html
day 3:
day 4:
day 5:
day 6:
day 7:
day 8:
day 9:
day 10: