"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


29/05/13, 2:19 PG
Huh? Public phone?

Assalamualaikum and anneyonghaseyo..
Semua sihat ke?kalau x sihat,makanla ubat my dears.,, ?xD jut nak cita pasal seorang budak encem ni(hensem sangat ke?)haha,mity lagi hensem...kidding.
       Haritu,tiha dok cuba mesej ngan dia,but x balas2 sampai satu masa tu.,,TIHA STALK TWITTER DIA...muahahaha..
Then,nampak kawan tiha ngan dia tgh borak,kawan tiha ada ckp something like this..
    "Ko masih mesej lagi ke dengan hajar?" Yang buat tiha terkejut adalah balasan nya.."dulu slalu,skrg dh jarangla.."
      So,timbul rasa kepelikkan pada ayat dia,stahu tiha,tiha ada bagi mesej kat dia,dia yg x balas...so,tiha tanya dia..
     "Phone missing?"dia jwb mana ada dgn muka x bersalah.tiha tanya dia,ada dpt mesej tiha x,dia ckp xde...so,agak keliru disitu.so,tiha tertanya2 sampai satu hari...dia hantar mesej kat tihA..
      "My phone x missing cuma rosak,sorry :3 "waktu tu rasa macam nak baling phone pun ada.,,hahaha...
       Esoknya,tiha tanya dia,dh repair phone?so,he says "beli baru" tiha tanya dia phone apa...ce teka dia cakap apa?

PHONE PUBLIC.....(rasa nak bagi penyepak again) -_-''
Haha...cite ni bakal bersambung,so,takat ni sahajala okay! Bubye!assalamualaikum...