"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


25/05/13, 7:22 PG
Budak comel

Assalamualaikum semua!
Rasa lama giler tiha x post cite kat korang..mianhaeyo!
Tiha just nak cita tentang seorang lelaki ni.comel..tiha minat dia sejak dia dtg skola tiha..(ada pertukaran pelajar) kerja dia ialah senyum..:) tapi disebabkan tiha ni cold-hearted kat skola,tiha SEPERTI tidak ada perasaan kat budak tu sdgkan hati ni rasa kembang je.(berlagak pro)...kadangkala klu tiha nak cite something pasal lelaki kat budak kelas kena think twice or trice.hurm...skarang x tahu napa senyap je rasanya.rasa hidup ni xda thrill.:(nila jadi klu minat kat someone,but tiha rasa jealous sbb mak dia cikgu math..so,tiha kena provela yg tiha ni wpun bukan anak cikgu math boleh kalahkan dia!!wakaka...semangat nak PMR...
Thats all you guys..bubye...
(Nantikan next po$t tiha..;)