"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


4/12/12, 1:14 PG
Tiha! Camner Boleh Suka K-pop ni????

hye korang!
uiks? =0='
biar betul BIAR BETUL tiha??!

haha..
betul,
rasanya kalau kawan tiha yang lain tahu,
mahu diorang ternganga besaq..
hehe
xdela..
tiha suka BIGBANG je..
xbrapa minat ngan group k-pop lain.
canner boleh terjebak ni?
ish,jangan buat pakcik tertanya2..
camni citenye..

waktu kat asrama,tiha ada bawa barang haram..
iaitu..(saspen2)

MP3!
and,tiha terdengar satu lagu k-pop ni,
lagu Monster
wee..comel2 TOP! :P

tapi....
tiha..
xtahu sape penyanyi yg berjaya menambat hati tiha ni..

so,ia menjadi tanda tanya sehinggalah cuti skola..
tiha tengok melodi kat tv3
pastu ade nampak..
BIGBANG ALIVE CONCERT
masa tu tiha buat dek je..
tetiba,terdengar lagu Monster..
rupa2nye Bigbang yang nyanyikan lagu tu..

sepantas kilatnya tiha pergi youtube and tengok vid lagu tu..
WAh~
xpuas lagi,
dengar lagu diorang yang lain..
best lagu diorang ni..
walaupun lagu tu dh lama...

tiha paling minat lagu Love Song dengan Tell Me Goodbye

kalau denar lagu kat blog tiha,
ada 4 lagu

1.love song
2.blue
3.tell me goodbye
4.sunset glow

kalau malas nak tunggu lagu yg last or seterusnya,tekan
(>|) tu..sebelah button play

okayla,panjjang pulak celoteh tiha..
bubye,wassalam ;)