"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


27/12/12, 2:27 PG
Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah


hye warga2 planet Bumi! XD
hari ni tiha join segmen ni!
wah,bile korang tengok banner ni,mesti 1 benda je akan berada di
dalam otak korang!

K-POP!
yes ma dear!segmen bertemakan k-pop!
nak join?dipersilakan meng-klik banner diatas okay!
ada beberapa soalah yg perlu tiha jawab!
dengan lafaz bismillah..

1. Bila korang mula minat KPOP?
-11.11.12 ^^
2. Bias korang yang pertama korang minat siapa?
T.OP oppa!
3. Korang ada berapa bias?
9 :)
4. Top 3 bias korang siapa? 
-T.O.P
-Daesung
-SE7EN
5. Kenapa korang minat dia?
-coz he has his own charisma!
-comel,handsome,his voice might killed certain people in the galaxy!
-cute rapper :)
6. Macam mana boleh minat dia?
-sejak tengok M/V monster :)
7. Gambar bias korang yang PALING korang suka?
TOP ^^
Daesung :)
se7en :)



8. Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
T.OP-Monster,I'm sorry(collaboration with Gummy)
Daesung-Baby don't Cry,Wings(both solo)
se7en-Digital Bounce ft.TOP
9. Apa yang special pasal bias korang tu?
TOP-respect people by NOT exposing too much of his skin.
-less 20kg in 4 month!
Daesung-Continue living with other BB after the tragic accident :)
-Happy go lucky!
Se7en-he's too cute to be said!
10. Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?
BIGBANG
11. Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.
Bigbang-Koe wo kikasete
coz lagu tu sgt touching
12. Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang? 
-x pernah :'( so sad
13. Album KPOP apa yang korang ada sekarang?
-x ada :'(
14. Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?
T.O.P!!
15. Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?
saranghae oppas!I'll always support you and continue singing till
you guys get old :)

tagging:

bubye!wassalam..