"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


24/12/12, 11:07 PTG
K.Selangor Vacation

*hye and anneyonghaseyo!!
baru balik dari K.S semalam :D
maybe xla sejauh korang pergi cuti tahun ni but best gakla...
sebab next year nak exam.nak buat camner..

23/12/12
asalnyer nak pergi KL sebab ada pesta buku,but ditunda,
then,kitorang pergi keluar tanpa hala tuju(sedihkan?)
then,tiha ada nampak papan tanda iklan yg 
dekat Plaza 1 ada jualan buku Alaf1 n much more with great discounts!
so,tiha pergila..
pukul 10 malam tu baru sampai,
check in hotel berdekatan and pergi 
sana tengok wayang cz12,beli buku latihan PMR and
main BOWLING!
balik hotel dh rupa jembalang putih sebab kepenatan mcm x cukup oksigen,

24/12/12
check out hotel,
then gi shopping sakan dekat tesco
nampak budak sabda shopping gak tapi buat diam je XD
after that,pergi Bukit Melawati.
Ceh!Anak selangor tapi dah 8 tahun x gi sana!
ingat dulu kalau naik bukit naik tren tu,tapi sekarang naik kereta je.
sampai atas bukit,pelik..
MANA PERGI MONYET??? 
dulu selalunye berkeliaran dekat meriam,kat pokok,,
after lawat muzium melawati,
balik.and then..
APE BENDE BERGAYUT KAT POKOK TU!?
rupa2nyer monyet2 tu dekat bawah2 bukit,
apelagi,snap pictures la :)

okayla korang!
tunggu sambungan NOPEN tiha okay!!
wassalam..

*TOP oppa!you're cuter :)