"Ars Longa Vita Brevis"
Profile


Ars is a part of my little universe
Jungin| 18 | Malaysia

email for questions.
jajatiha@yahoo.com


Defsoul's


16/03/12, 2:05 PG
Nak Daftar Churp~Churp!(Nak buat Duit tanpa Guna Duit)

 
hyep semua!
sehat?alhamdulillah..
ada yg sedia maklum pasal benda niew,
ada yg X TAHU..
x pe2,meh tiha tunjuk..
tapi,mula2
KLIK SINI!
pastu,sign in with facebook..

Cara - cara nak daftar :

1. Klik Sign In With Facebook
2. Masukkan Emel dan Password Facebook korang
3. Tekan ALLOW
4. Lepas tu , korang kena selesaikan 4 steps ni dulu :)

i- Authorize With Facebook dulu :




 

ii - Pastu korang kena authorize with twitter lak taw..kalau takda twitter, skip jer..


 

iii -  Pastu korang kena isi maklumat tentang diri korng..yang nie penting..kena isi betul2 sebab butir2 korang nie bertujuan untuk diorang proses pembayaran earning korang nanti..


 

iv - Lepas tu , siap lah ! Korang just tekan REWARD kat atas tu yer ? :)
ha~camtula citenyer..wassalam..